beE's gAnG~

Wednesday, April 13, 2011

buah hati ku..~



Sekarang ni mmgu exam…student-student pun semua duk cibuk study. Masa ni la duk mencari nota-nota yang lama, ada pinjam ngan kawan-kawan,,masa ni la duk kalut nak potostat nota itu nota ini,,xkisah dah duit habes brpuluh-puluh ringgit asal dapat nota,dh xksah nota yang sama..asal nota sama ngan kawan-kawan.



Ada aku kisah..?aku pun lebih kurang je…hihi
Bukan nk cite pasal nota-nota yang xabes2 tu..tapi aku nk cite sal buah ati baru 
aku..hehe…



Cam xcaye je kan aku dah ade buah ati..?aku sendiri pun xpercaya…=p
Mggu study week aku balik,. Yela,nk jumpa buah ati aku..sejak kenal xpernah lagi jumpa. Kenal pun melalui gambar jer. Tgk gambar je trus aku jatuh hati. Gile kan..?mmg pun..haha..sape2 pun akan jatuh hati gak..tu pun kalau diorang ade ati and perasaan la…

Selasa malam kul 9 aku bertolak dari Bangi ke Dungun,Terengganu…


*****

Rindunya aku kat family and buah ati yang tersayang…=)
Sebelum balik tu,adik aku dah cerita yang buah ati aku ada kat umah kami..gilak ar..mak aku benarkan..?ayah aku sekali..?ya Rabbi..tapi lam  ati aku sgt2 bersyukur dan alhamdlillah..lantak korang la nk piker apa2 pun..asal aku bhgia…hihi~

****

Smpai je kt stesen bas,cam biasa la,,aku tunggu ‘En.Driver’ a.k.a ayah aku..
Kali ni aku balik ngan member aku..dye nk jalan2 kat kg aku.

****

Sampai je umah, pe lagi aku terus jumpa buah ati aku tu..rupa-rupanya tido dalam bilik. Terkejut aku. Bila dapat jumpa je,,alangkah terujanya aku,,gembiranya aku..xsangka luaran lebih ensem dari dalam gambar. Perrgghhh!!



Aku perlahan-lahan mendekatinya. Aku terfikir blh ke aku nak sntuh..?blh ke aku nak peluk..?mcm2 otak aku fikir.. yela bukan muhrim kan..



Tanpa berfikir panjang,aku terus sentuh dia..masyaAllah…indahnya ciptaan Allah.
Member aku pun kate ensem…brtmbah kembang la aku yg dah sedia kmbang ni kan..yela,,org puji buat ati ensem…spe xbangga,..hihi~

Kalau boleh mmg xmau brenggang langsung,,yela dah sayang.. jatuh ati pndgan pertama, ni dah pegang2 lagi la…hua3…

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

ni dia...kah3...ada lagi,,,







lagi....







 next..







merenung masa depan..








video

comel kan...hihi~



ni la buah ati aku yang baru,,,ramai yang jelez aku ade buah ati ni...kah3..
namanya Jaguar n 'laki' (jantan)..=p



p/s : xde mase nk pikir2 buah ati lain..jaga yang ni je dulu...hihi~ 

6 comments: